OSTEOPATIA /HIERONTA

Kohti kivutonta kehoa!

ORTOPEDINEN OSTEOPATIA

Ortopedinen osteopatia on tieteelliseen näyttöön perustuvaa tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kuntoutusta ja hoitoa. Osteopaatin vastaanotolla korostuu aina hyvä kliininen tutkiminen, asiakaslähtöisyys ja yksilöllisyys.

Manuaalisen eli käsillä tehtävän hoidon lisäksi osteopaatti ohjaa harjoitteita ja antaa neuvoja omatoimiseen kuntoutumiseen ja vaivan uusiutumisen ehkäisyyn.

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja se sopii niin työssäkäyville, ikääntyneille kuin urheilijoillekin. Hieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Se myös lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta. Hieronta lievittää kipua ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin. Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan tai kuntoilijan lihashuoltoa.

Urheiluhieronta sopii siis sekä urheilijoille, että ns. tavallisillekin ihmisille, iästä riippumatta. Klassiseen hierontaan verrattuna urheiluhieronta on tehokkaampaa. Siinä käytetään monipuolisempia otteita sekä hoidon voimakkuutta säädellään parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Urheilijoiden hoidossa huomioidaan myös hieronnan vaikuttavuuden tarve suhteessa urheilijan harjoitus- ja kilpailuohjelmiin.

meri1

MERI TUULIA MÄKINEN

Valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2015 ja ortopediseksi osteopaatiksi vuonna 2023. Arvostan saamaani koulutusta ja haluan ammattitaidollani palvella sekä edesauttaa jokaisen asiakkaani kokonaisvaltaista hyvinvointia. Minulle on ensisijaisen tärkeää, että palveluni on asiakaslähtöistä. Vastaanotollani huomioin jokaisen asiakkaan yksilöllisesti.

Ortopedinen osteopaatti / Urheiluhieroja
Meri Tuulia Mäkinen
+358 45630 5305
meri@wellgo.fi
Isolinnankatu 5, 28100 Pori

Miksi osteopaatille?

Osteopaatilla on laaja osaaminen ihmiskehon toiminnasta, tutkimisesta ja hoidosta.  Osteopaatin hoidossa vaivan syyn selvittäminen on keskeistä, sillä pelkän oireen pois hoitaminen ei ole pitkäjänteistä. Lähes yhtä tärkeää on jatkohoidon tarpeen tunnistaminen.

Yksilöllistä hoitoa

Vastaanotolla osteopaatti valitsee hoitotekniikan aina yksilöllisesti haastattelun, oirekuvauksen ja tutkimuksen perusteella. Mitään tiettyä hoitokaavaa ei siten ole olemassa. Asiantuntijana hän osaa huomioida oirekuvan ja kehon lisäksi myös muut fyysiseen ja psyykkiseen kuormitukseen vaikuttavat tekijät.

Milloin osteopaatille?

Akuutti tai pitkittynyt kipu
Selkä- ja niskavaivat
Raajojen puutuneisuus/ säteilykipu
Urheilu- ja rasitusvammat
Nivel- ja lihaskivut
Päänsärky ja huimaus
Neurologiset oireet
Purentaelimistön toimintahäiriö

HINNASTO

30 min 39

45 min49

60 min 59

90 min 79